Accident grav pe DN71, în județul Dâmbovița. 5 persoane încarcerate

Autor: George Cristea 24 feb. 2021 Știri auto

Un accident grav s-a produs miercuri dimineața pe DN71, în zona localității Moara Nouă din județul Dâmbovița. Cinci persoane au fost rănite în impactul dintre un microbuz și două autoturisme.

Intră în Galeria FOTO

Din primele informații, se pare că cele două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urma accidentului fiind acroșat și microbuzul. Așa se explică de ce toate cele cinci victime erau din cele două autoturisme. În microbuz se aflau cinci pasageri, dar niciunul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Din primele date, (avem o – n.r.) coliziune între trei autovehicule (două autoturisme și un autovehicul de transport persoane 8 + 1 locuri). Până la acest moment, cinci persoane sunt rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, precizează IPJ Dâmbovița.

La momentul relatării, traficul era deviat pe rutele intersecției DN 71 – Moara Noua și intersecției DN 71 – DJ 711.

Accident grav pe DN71, în județul Dâmbovița. Două mașini au fost complet distruse

ISU Dâmbovița informează că la fața locului intervin Detașamentul Titu cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, Detașamentul Târgoviște cu un echipaj de descarcerare, de la Răcari un echipaj SMURD și Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița, cu patru echipaje.

„Cele cinci victime încarcerate se aflau în autoturisme. În microbuz se aflau cinci pasageri, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cele cinci persoane au fost scoase din autoturisme de pompieri, preluate de echipajele SMURD și SAJ (serviciul județean de ambulanță) și transportate la UPU Târgoviște”, mai anunță ISU Dâmbovița.

Condițiile meteo schimbătoare din această perioadă, cu ceață și asfalt umed, favorizează producerea accidentelor rutiere prin reducerea vizibilității și a aderenței. Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu atenție și să respecte limitele de viteză pentru a evita producerea unor tragedii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide