Accident grav la Raliul Argeșului. Un pilot a ajuns la spital

Autor: David Andrei 13 iun. 2021 Știri auto

Un accident grav a avut loc la Raliul Argeșului. Pilotul Radu Benea a ajuns la spital după ce mașina lui s-a răsturnat. Un alt echipaj a lovit în plin zona de transmisie video.

GALERIE FOTO

Raliul Argeșului a fost întrerupt din cauza a două incidente serioase. Primul s-a soldat cu rănirea unui pilot. Radu Benea a fost transportat cu salvarea la Spitalul Județean Argeș după ce mașina pilotată de el s-a răsturnat. El a suferit un traumatism toraco-abdominal. După investigații medicale a fost externat și se află în afara oricărui pericol.

Potrivit informațiilor furnizate de Federația Română de Automobilism, copilotul său, Andrei Hicea, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Proba specială cu numărul 5 a fost neutralizată după acest accident. Înainte de acest incident, echipajul cu numărul 89, format din Radu Benea și Andrei Hicea, se afla pe locul 12.

Oamenii care filmau la Raliul Argeșului, în pericol din cauza unui alt accident

Și oamenii care filmau sâmbătă la Raliul Argeșului au fost în pericol. Pe proba specială cu numărul 6, echipajul numărul 81 a ieșit în decor și a lovit zona de transmisiune video. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Echipajul a reușit să ajungă la finișul probei, dar a abandonat ulterior.

70 de echipaje s-au aliniat la startul competiției anul acesta.

Un accident spectaculos a avut loc și la Raliul Iașiului, anul trecut

În urmă cu 9 luni, la Raliul Iașiului, lumea motorsportului românesc a privit cu răsuflarea tăiată când mașina campionului național Simone Tempestini a ieșit în decor, s-a dat de câteva ori peste cap și a luat foc.

Din fericire, și Tempestini, și copilotul său, Sergiu Itu, au ieșit teferi din automobil. “A fost o greșeală de pilotaj. Nu avem nicio zgârietură, nu am pățit absolut nimic”, spune atunci pilotul. Dar nu a putut spune același lucru spre mașina de concurs, o Skoda Fabia R5.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura video Federația Română de Automobilism



Comentarii
Inchide