Accident grav la Raliul Transilvaniei. Pilotul a fost transportat la spital

Autor: Elena Luchian 27 sept. 2020 Știri auto

Un accident grav a avut loc sâmbătă la Raliul Transilvaniei. Pilotul a fost transportat la spital. Copilotul său s-a întors singur la parcul service.

GALERIE FOTO

Echipajul cu numărul 13, format din Eugen Cărăgui și Robert Fus, a fost implicat într-un accident în timpul probei speciale cu numărul 5 de la Raliul Transilvaniei. Mașina de concurs a ieșit în decor și a lovit un copac.

Pilotul Eugen Cărăgui a acuzat dureri la coloană și a fost transportat la spital cu o ambulanță SMURD pentru investigații suplimentare. Potrivit informațiilor furnizate de Federația Română de Automobilism Sportiv, medicii au stabilit că nu există leziuni interne sau externe, dar i-au recomandat o perioadă de pauză. Vertebra D5 a fost tasată de impact. Pilotul va fi supus și unui control neurologic înainte de a fi externat.

Copilotul său, Robert Fus, nu a mai avut nevoie de intervenția ambulanței. Acesta a acuzat, la început, dureri la nivelul toracelui, dar s-a întors singur la parcul service.

În urma acestui accident, problele cu numărul 5 și 6 au fost anulate. Raliul a continuat cu proba 7.

Un alt accident grav, în urmă cu trei săptămâni, la Raliul Iașiului

Incidentul de la Raliul Transilvaniei vine la trei săptămâni după un altul care a ținut lumea automobilismului din România cu răsuflarea tăiată. La Raliul Iașiului, mașina condusă de Simone Tempestini, o Skoda Fabia R5, a ieșit în decor, s-a dat de câtva ori peste cap și a luat foc (vezi GALERIA FOTO).

Din fericire, atât Tempestini, cât și copilotul său, Sergiu Itu, au scăpat fără nicio zgârietură.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: FRAS



Comentarii
Inchide