Accident între o cisternă și o Dacia Logan – VIDEO

Autor: Marius Vișan 06 iul. 2021 Știri auto
Accident între o cisternă și o Dacia Logan – VIDEO

Un grav accident de circulație s-a petrecut în dimineața zilei de 6 iulie, în Ștefănești, Argeș, acolo unde o mașină a intrat într-o cisternă care a fost proiectată în gardul unei case.

Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor. În urma impactului bărbatul de 62 de ani din Mioveni, șoferul autoturismului, a fost rănit grav și transportat de urgență la spital.

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești s-a stabilit că, un bărbat de 62 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Topoloveni către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu o autocisternă, condusă, în aceeași direcție, de un bărbat de 52 de ani, din Craiova, după care autocisterna s-a oprit într-un gard.

În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas blocat și a fost extras de către echipajele specializate, ulterior fiind transportat la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, precizează IPJ Argeș.

Un alt incident rutier care a implicat un autotren a avut loc în județul Argeș

În cursul nopții trecute polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Cotmeana, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care au stabilit că, un bărbat de 52 de ani, cetățean turc, care conducea un ansamblu auto pe DN 7, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în decor, pe partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului autotrenului, care a fost transportat la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Argeș


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide