Accident live. Sens giratoriu pe post de trambulină în Bragadiru – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Accident live. Sens giratoriu pe post de trambulină în Bragadiru – VIDEO

Weekend-ul prelungit de 1 mai nu a fost lipsit de evenimente rutiere. Unul dintre cele mai spectaculoase s-a petrecut în localitatea Bragadiru. Un şofer a intrat cu toată viteza într-un sens giratoriu, provocând un salt demn de cascadoriile de la Hollywood. Rondul a avut efect de trambulină, iar maşina a zburat câţiva metri în aer.

O cameră de luat vederi montată în intersecţie a fimlat întreaga scenă. Din fericire, şoferul nu a fost rănit. Poliţiştii l-au testat şi au costatat că avea o alcoolemie de 1,37 alcool pur în aerul expirat. 

Norocul a fost că vitezomanul nu a lovit alte maşini care se aflau în acel moment în intersecţie. Putem vedea că, deşi era trecut de miezul nopţii, şoseaua era destul de circulată.

VIDEOMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide