VIDEO – Secvența cu accidentul în care maşina de poliţie loveşte o fetiță de 13 ani

Autor: Marius Vișan 14 ian. 2022 Știri auto
VIDEO – Secvența cu accidentul în care maşina de poliţie loveşte o fetiță de 13 ani

O maşină de poliţie a lovit, joi (13 ianuarie 2021), două fetițe care traversau strada pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei.

Conform unor estimări, autospeciala circula cu mai bine de 80 de kilometri pe oră. Oamenii legii au demarat o amplă anchetă pentru a vedea circumstanțele în care s-a produs tragicul accident.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a declarat că polițistul care a lovit fetițele se afla singur în mașină și că este încadrat în instituție din anul 2017. Aceasta a mai spus că nu știe dacă se afla în misiune sau nu și toate detaliile referitoare la acest caz vor fi furnizate după finalizarea anchetei.

Una dintre fetițe, în vârstă de 13 ani, a murit, iar cealaltă, în vârstă de 11 ani, a suferit multiple traumatisme și a fost dusă la spital, a declarat pentru Gândul purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, Daniel Vasile.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide