Accident pe Centura Capitalei. Un șofer de TIR a trimis trei persoane la spital

Autor: ProMotor 27 mart. 2020 Știri auto

Un șofer de TIR a făcut o manevră greșită și a trimis trei oameni la spital. Trei mașini au fost distruse. Șoferul de TIR consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc în această dimineață pe Centura Capitalei, înaintea intrării pe Autostrada A2, în dreptul unei benzinării.

Din primele cerccetări reiese că șoferul de TIR a vrut să intre în depășirea unui alt autotren, dar din sens opus venea un autoturism și nu a putut evita impactul. Mașina a fost proiectată în autotrenul care urma să fie depășit. TIR-ul aflat în depășire a ricoșat în parcarea unei benzinării și a lovit alte două autoturisme parcate.

Trei persoane au fost rănite în impact. Două dintre acestea au fost încarcerate în mașinile lor și se află în stare gravă. Acestea au fost transportate de urgență la Spitalul Pantelimon, iar cea de-a treia la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Polițiștii sosiți la fața locului i-au testat pe șoferii de TIR cu etilotestul și au observat că șoferul care se angajase neregulamentar în depășire avea o alcoolemie de 0,83 miligrame de alcool pur în aerul expirat, în timp ce bărbatul aflat la volanul celuilalt autotren avea o alcoolemie de 0,09 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Circulația rutieră pe snesul către Autostrada A2 a fost întreruptă temporar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide