Un șofer din Arad s-a dat cu mașina peste cap, a rupt un stâlp de electricitate și s-a oprit pe liniile de tramvai – FOTO

Autor: ProMotor 09 mai 2020 Știri auto

Un accident spectaculos a avut loc vineri după amiază, în Arad. Un șofer de 31 de ani a pierdut controlul mașinii, s-a dat cu mașina peste cap, a rupt un stâlp de electricitate și s-a oprit pe liniile de tramvai. Din fericire, în urma accidentului, nimeni nu a fost rănit.

„Un arădean de 31 de ani a condus un autoturism pe strada Ovidiu, și, pe fondul vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se de mai multe ori, oprindu-se ulterior într-un stâlp. În autoturism se afla o singură persoană. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat alcoolemie 0”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Ţinând cont că nu au fost înregistrate alte victime, singurul rănit fiind şoferul care a cauzat incidentul, poliţiştii nu au deschis vreun dosar penal, ci l-au amendat pe conducătorul auto cu 580 de lei.

„Conducătorul avea asupra sa toate documente legale privind restricțiile de circulație”, au mai precizat cei de la IPJ.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere.

„Pentru că din autoturism se înregistrau scurgeri din combustibil, a fost trimisă si o autospecială de stingere. Persoana rănită a fost preluată de o ambulanță”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro



Comentarii
Inchide