Accident spectaculos cu șase mașini în București surprins de camerele de supraveghere – VIDEO

Autor: ProMotor 04 iun. 2020 Știri auto

Un accident spectaculos cu șase mașini s-a produs în București, într-o intersecție din sectorul 4. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Din fericire, nu au fost persoane rănite, în ciuda imaginilor terifiante.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a petrecut în sectorul 4 al Capitalei, la intersecţia bulevardului Constantin Brâncoveanu cu strada Niţu Vasile. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar în filmare se vede momentul în care un şofer care conducea un Opel Astra cu numere de Giurgiu intră cu viteză mare în intersecţie şi se ciocneşte de o maşină care circula din partea dreaptă. Primul autovehicul ajunge pe contrasens, unde trece la milimetru pe lângă doi pietoni care traversau regulamentar. Maşina se opreşte în coloana de maşini care aştepta culoarea verde la semafor.

Din fericire, în urma accidentului nu au fost victime, deşi, după cum se vede în imagini, şansele erau mari.

Postat pe Instagram, clipul a fost dezbătut de utilizatori reţelei de socializare. Potrivit comentariilor, se pare că zona cu pricina este deseori scena accidentelor rutiere. „Acum câteva săptamani a fost un accident extrem de groaznic în acelaşi loc, locuiesc în zonă şi din câte ştiu e adevarăt, sunt multe semne de circulaţie anapoda, dar cred ca în ambele cazuri a fost neatenţia şoferilor.”

Accident spectaculos cu șase mașini în București: Cine a fost de vină?

Autorul postării reclamă la rândul său calitatea semnalizării din intersecție, iar mai mulți explică faptul că, din sensul din care a venit mașina care a provocat accidentul, semaforul nu este vizibil, fiind acoperit de alte semne de circulație de importanță nesemnificativă. Chiar și în aceste condiții, atrag atenția alți internauți, viteza cu care circula șoferul mașinii care a provocat accidentul era mult peste cea legală, iar acest a pătruns în intersecție la secunde bune după schimbarea culorii semaforului.

O altă persoană spune că „ar trebui tras un semnal de alarmă..la câte accidente au fost în zona aceea”.

Filmarea accidentului amintește de un alt clip celebru, filmat la bariera de pe șoseaua Petricani, în care un șofer accelerează puternic pentru a trece înainte de coborârea barierei, deși aceasta începuse să coboare cu mult înainte ca mașina să intre în cadrul camerei de supraveghere. Chiar dacă nu a fost la fel de spectaculos, accidentul petrecut atunci a lăsat amintiri puternice locuitorilor din zonă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide