Accident spectaculos. O mașină a zburat peste un gard și s-a „plantat” într-o grădină

Autor: David Andrei 17 mart. 2021 Știri auto

Un accident spectaculos a avut loc în municipiul Bacău. O mașină a zburat cu mașina peste un gard și s-a „plantat” într-o grădină grădina unei case. Nu s-au înregistrat victime. Imaginile surprinse la locul accidentului au devenit virale.

GALERIE FOTO

Cei care au trecut pe acolo în dimineața zilei de marți, 16 martie, au avut un șoc. Au crezut că mașina este așezată acolo în scop decorativ. În realitate, imaginea era rezultatul unui accident.

Șoferul unui Citroen C3 a pierdut controlul direcției într-un viraj și a decolat, pur și simplu, de pe carosabil. Autoturismul a aterizat în curtea unei case, cu partea frontală în pământ și cu plafonul sprijinit de o structură din lemn, care urma să fie folosită pe post de seră.

Deși accidentul pare spectaculos, așa cum arată fotografiile publicate pe pagina Info Trafic România 24h nicio persoană nu a fost rănită.

Șoferul, aflat singur în mașină, a acuzat dureri la spate, dar a refuzat transportul la spital. Nici gardul pesete care a trecut în zbor nu a fost avariat. La locul accidentului a intervenit și o autospecială de pompieri în vederea evitării unui incendiu.

Mașină sărită peste gard,  în urma unui accident, subiect de glume în online

“Mai rar să vezi o mașină la cules de cireșe”, glumește un utilizator care a văzut mașina care a sărit peste gard.

“Se cultivă primăvara și se culege toamna”, se amuză altul.

“Se pare că instructorului meu i-au scăpat câteva scheme în perioada pregătirii practice”, spune ironic un șofer care nu a învățat asemenea manevre la școala de șoferi.

Cei care au trecut pe strada General Guță din municipiul Bacău au crezut că mașina este pusă acolo intenționat. În urmă cu doi ani, un bărbat din Teiuș, județul Alba, și-a decorat casa cu o Dacia Logan. Partea posterioară a autoturismului a fost atunci ancorată la etajul 1 al casei sale cu ajutorul unui cadru metalic și al unor șuruburi. Logan-ul a fost urcat acolo cu o macara, după ce proprietarul locuinței a obținut avizele necesare pentru decorul inedit.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide