Accident spectaculos în centrul Capitalei. Skoda Octavia versus Volkswagen Tiguan

Autor: David Andrei 03 nov. 2020 Știri auto

Un accident spectaculos a avut loc în centrul Capitalei în această dimineață. Un șofer de Volkswagen Tiguan nu a acordat prioritate și a fost lovit în plin de o Skoda Octavia, care circula regulamentar. Tiguan-ul a ajuns cu roțile din dreapta în aer.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc în sectorul 1, în fața Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, în această dimineață, în jurul orei 8:45. Șoferul de Volkswagen Tiguan a virat la stânga, pentru a intra în curtea spitalului. Acesta nu a acordat prioritate unei Skoda Octavia, care circula regulamentar din direcția Piața Victoriei – Calea Dorobanților.

Pentru că nu a mai avut timp să observa mașina care i-a apărut brusc în față, șoferul de Skoda a intrat în plin în Tiguan, ridicându-l de la sol. Nicio persoană nu a fost rănită în urma impactului. Dar traficul, deja aglomerat în acea zonă la orele dimineții, a fost îngreunat din cauza faptului că banda întâi de circulație a Bulevardului Iancu de Hunedoara a fost blocată timp de aproximativ două ore. Ambele autoturisme au suferit însă, daune majore.

Imagini de la accident au apărut pe grupul Info Trafic București și Ilfov. Cele două autoturisme au fost ridicate, în cele din urmă, cu ajutorul unor platforme.

În acea zonă, este interzisă întoarcerea sau virarea la stânga pentru mașinile care se deplasează pe sensul de mers Calea Dorobanților – Pasajul Victoriei. Accesul de pe un sens de mers pe altul le este permis doar ambulanțelor.

Un alt accident avusese loc în aceeași zonă cu 12 ore înainte

Un alt accident avusese loc în aceeași zonă a Bulevardului Iancu de Hunedoara cu aproximativ 12 ore înainte. Un autoturism a lovit balustrada care delimitează carosabilul de linia de tramvai.

Și acest incident s-a soldat doar cu pagube materiale. Mașina s-a ales cu puntea față ruptă și a fost ridicată de o platformă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide