Accident teribil în Dorobanți. Două mașini s-au făcut zob

Autor: Elena Luchian 26 iul. 2021 Știri auto

Un accident teribil a avut loc azi-noapte în cartierul Dorobanți din sectorul 1 al Capitalei. Spre deosebire de incidentele tragice din weekend-ul trecut, nicio persoană nu a  fost grav rănită. Mașinile sunt însă, daună totală.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc azi-noapte în Dorobanți, la intersecția Calea Dorobanților – strada Teheran, în apropiere de Piața Charles de Gaulle. Unul dintre șoferii implicați nu a acordat prioritate și a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar.

Unul dintre vehicule, un roadster Mazda MX-5, a rupt un stâlp din dreptul trecerii de pietoni și a urcat pe trotuar. Din fericire, niciun pieton nu se afla acolo în momentul accidentului.

Accident în Dorobanți, o victimă rănită ușor

Cei doi tineri, un bărbat și o femeie, aflați în mașina decapotabilă, au suferit un șoc în urma impactului, dar le-au spus celor care le-au sărit în ajutorul lor că sunt bine. Ambele mașini sunt însă, daună totală. Bucăți din autoturisme s-au împrăștiat în toată intersecția.

A scăpat cu bine și celălalt conducător auto implicat în eveniment. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Traficul a fost restricționat timp de jumătate de oră pe banda întâi de circulație, dinspre Piața Dorobanți către Piața Charles de Gaulle, până când cele două mașini au fost preluate de platforme. Unul dintre șoferi a ajuns, în cele din urmă, la Spitalul Elias din sectorul 1, acuzând o durere la umăr.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide