Accidentul anului: un Range Rover Evoque face accident cu replica sa chinezească – FOTO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


Dacă mai era cineva care nu credea în soartă să arunce o privire în galeria foto de mai jos. Care erau şansele ca un Range Rover Evoque roşu să facă accident cu replica sa chinezească de aceeaşi culoare? Vă spunem noi: destul de mici. Ei bine, un astfel de eveniment chiar s-a întâmplat.

Accidentul a avut loc în oraşul chinezesc Chongqing, şi a implicat un Range Rover şi un Landwind X7. Conform poliţiei, şoferul Landwind-ului a fost de vină, iar pagubele nu au fost semnificative, scrie Carnewschina.com.

În China, preţul unui Evoque porneşte de la 448.000 de yuani (68.000 de dolari), iar un X7 costă 129.000 de yuani (19.600 de dolari). Ceea ce înseamnă că un Range Rover valorează cât trei Landwind. 

FOTO
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide