Accidentul în care au murit 9 români schimbă codul rutier în Ungaria

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Accidentul în care au murit 9 români schimbă codul rutier în Ungaria

Autorităţile din Ungaria pregătesc nişte sancţiuni mai drastice pentru şoferii care filmează sau fac live pe Facebook, în timp ce conduc. Pentru aceste fapte ei ar putea rămâne fără permis timp de 90 de zile, scrie Digi24.ro.

Sancţiunea este propusă ca urmare a tragediei din Ungaria în care nouă oameni au murit din cauza şoferului care făcea live pe Facebook în timp ce conducea. În acest moment cei care comit astfel de fapte se aleg doar cu o amendă. 

Suspendarea permisului pentru 90 de zile s-ar puta aplica şi pentru cei care au înregistrat clipuri în timp ce şofau şi ulterior le-au postat pe internet. Evident, dacă vor fi depistaţi de autorităţi. Legea urmează să intre mai întâi în dezbaterea Senatului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide