Acest șofer și-a pedepsit vecina într-un mod inedit pentru că i-a blocat intrarea în garaj

Autor: ProMotor 20 aug. 2020 Știri auto

S-a întâmplat în Kent, Regatul Unit. Britanicul Tobe Bailey a recurs la celofan, după ce mai întâi a lăsat un bilețel pe mașina (un Vauxhall Corsa) vecinei lui. În bilețel o ruga să nu își mai lase mașina la intrarea în curtea lui.

Bărbatul a spus că s-a simțit forțat să ia măsuri după ce biletul pus pe parbriz a fost ignorat.

Acel Opel Corsa albastru a blocat mașina fiicei sale, în ciuda a două semne clare care îi indicau că locul este o intrare în garajul familiei.

„Locuiesc pe o stradă cu 26 de case și 24 de locuri de parcare. Am cheltuit aproximativ 2.000 de lire sterline punând o bordură mai joasă, anul trecut, precum și alte semne clare spunându-le oamenilor să nu parcheze acolo, dar oamenii nu respectă semnele”, spune Tobe Bailey.

Vecinii nu respectă semnele de parcare interzisă

„Cel puțin de două sau de trei ori pe săptămână, avem un idiot care ne blochează”, a mai declarat acesta pentru site-ul TheSun.co.uk.

Într-o noapte s-a întors acasă și a văzut mașina parcată acolo. Fiica lui nu și-a putut scoate mașina din curte, așa că a scris un bilețel solicitând mutarea acesteia, dar pentru că nu s-a întâmplat nimic, a luat măsuri mai decisive. A luat niște folie de celofan și i-a învelit mașina.

După asta proprietarul a apărut curând la mașină. Era o fată care tocmai se mutase în casa de alături. Ei i s-a părut „foarte amuzant” și a spus că nu va mai parca acolo. Ceea ce înseamnă că abia acum mesajul a fost primit.

Intră în Galeria Foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: TRIANGLE NEWS



Comentarii
Inchide