Acesta este cel mai puternic Volkswagen T-Cross

Autor: Elena Luchian 25 nov. 2019 Știri auto
Acesta este cel mai puternic Volkswagen T-Cross

Acesta este cel mai puternic Volkswagen T-Cross. Mezinul familiei de modele cu gardă mare la sol primește motor TSI de 1,5 litri, care dezvoltă 150 de cai putere.

Propulsorul cu 150 CP și 250 Nm este cuplat exclusiv la o transmisie automată DSG cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte. De 8,5 secunde are nevoie pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, în drumul său spre viteza maximă de 200 km/h. Constructorul german trece în contul noii versiuni un consum de combustibil de 5,2 l/100 km.

T-Cross 1.5 TSI cu 150 CP preia poziția vârfului de gamă. Prezentat în urmă cu un an, cel mai mic din familia de modele cu gardă mare la sol de la Volkswagen oferă spațiu generos pentru genunchii pasagerilor care iau loc în spate, datorită ampatamentului de 2,56 metri, dar și pentru bagaje, pentru că vine cu o funcție specifică clasei SUV-urilor mici: bancheta glisează cu 14 centimetri, volumul portbagajului crescând astfel de la 385 la 455 de litri sau, odată cu rabatarea banchetei, la 1.281 de litri.

1-noul-t-cross

Încărcare wireless, patru porturi USB, cea mai nouă generație a instrumentarului de bord digital și un ecran tactil de 8 inci sunt câteva dintre dotările pe care le primește șoferul de Volkswagen T-Cross.

Mașina vine echipată standard cu sistem de frânare autonomă de urgență, funcție de detectare a pietonilor, sistem de menținere a benzii de circulație și funcție de asistență la plecarea în rampă.

În Germania, acolo unde este deja disponibilă pentru comandă, noua versiune are un preț de pornire de 25.690 de euro, cu TVA inclus. Două linii de echipare sunt disponibile în gama T-Cross: Life și Style. În România, versiunea entry-level cu motor 1.0 TSI, 95 de cai putere, transmisie manuală și echipare Life pornește de la 16.370 de euro. Până la această oră, cea mai puternică versiune era T-Cross 1.0 TSI cu 115 cai putere și transmisie automată DSG, care, cu echiparea Style, pleacă de la 20.005 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen



Comentarii
Inchide