Acesta este modelul Ferrari care a făcut celebră în toată lumea o rusoaică fără lipici

Autor: George Cristea 01 ian. 2021 Știri auto

În urmă cu trei săptămâni, o fotografie în care apărea un Ferrari 355 Spider făcea furori pe internet. Odată cu acesta, o rusoaică necunoscută în afara cercului său de prieteni a devenit peste noapte mai celebră decât virusul care ne-a stricat planurile de concediu în vara lui 2020. Iată ce știm despre modelul Ferrari care a făcut celebră în toată lumea o rusoaică fără lipici.

Intră în Galeria FOTO

Fotografia incriminată a fost postată pe Instagram de cea care-și spune Natalee.007, chiar dacă toată lumea care o cunoaște o alintă simplu, Natașa. Desigur, Natașa a văzut Filantropica și a aflat deja că mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană. Povestea ei, în acest caz, este că și-a luat examenul de conducere „din prima”, așa că le mulțumește tuturor celor care au felicitat-o, cu această fotografie controversată. Nici nu e de mirare că a adunat rapid 325.000 de like-uri pe Instagram.

Modelul Ferrari care a făcut celebră o rusoaică fără lipici: Care este valoarea sa reală?

Dincolo de poziția deschisă a Natașei nu putem să nu observăm mașina care a contribuit la popularitatea rusoaicei. Este un Ferrari 355 Spider, o frumusețe cum numai Pininfarina putea să deseneze. Numai 3.717 unități au fost produse între 1995 și 1999, Spider fiind al doilea cel mai vândut 355, după versiunea Berlinetta. De altfel, aceasta este și principala diferență dintre rusoaice și Ferrari-uri – acestea din urmă sunt mult mai puține.

Habar nu avem dacă mașina din fotografie este una cu transmisie manuală sau unul dintre rarele exemplare cu transmisie automată inspirată din Formula 1. Numai puțin peste 1.000 de exemplare au primit această opțiune, dar nu putem ști dacă mașina din fotografie are sau nu, pentru că Natașei nu i-a păsat decât de permisul ei de conducere.

Răsfoind prin arhiva Promotor aflăm că un Ferrari 355 este motorizat de o unitate V8 aspirată de 3,5 litri, amplasată central, care dezvoltă 380  CP. Performanțele sunt notabile și încă actuale, cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4,7 km/h și o viteză maximă de 295 km/h. Valoarea de piață poate varia, în funcție de anul fabricației și de starea în care se află mașina, între 90.000 și 200.000 de dolari.

sursa: ProSport

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide