Acesta este trailerul Hyperdrive, noul show auto de pe Netflix

Autor: Cristian Agatie 05 aug. 2019 Știri auto

Serialul, care putea fi considerat ca rival al Top Gear (BBC) şi The Grand Tour (Amazon) până la vederea imaginilor din filmul de promovare, va avea 10 episoade, fiecare filmate într-un alt decor. Pentru primul episod, circuitul a fost amenajat la Eastman Business Park ân Rochester, New York.

Concurenţi din întreaga lume se vor întrece pentru tiotlul de cel mai bun şofer. Netflix îi descrie pe participanţi ca fiind street racers, cu toate că trailerul dezvăluie că aceştia au diferite ocupaţii. Ne aşteptăm, astfel, ca acest reality show să fie mai puţin despre curse nebuneşti şi mai mult despre poveştile de viaţă ale oamenilor din spatele volanului.

Ce maşini ne aşteptăm să vedem în viitorul show Netflix? Teaserul video este populat cu vedete ca Ford Mustang, Mercedes-AMG GT, Lamborghini Huranac, Nissan 350Z dar şi multemodele americane. Charlize Teron, starul din Fate of the Furious va fi producător executiv al serialului, astfel că nu scoatem din calcul influenţe din Fast and Furious. 

Show-ul va debuta pe 21 august pe Netflix, şi este foarte probabil toatre cele zece episoadei ale primei serii să fie disponibile deja în ziua premierei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide