Acestea sunt noile Dacia cu facelift | GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 07 iun. 2016 Știri auto

 


Veşti bune pentru iubitorii Dacia! Sandero şi Logan MCV sunt pe cale să primească un facelift. Pentru a susţine aceste veşti site-ul Motor1.com a publicat şi câteva imagini spion cu cele două modele, înainde de debutul anunţat în cadrul “Mondialului Automobilului” de la Paris 2016. 

Divizia low-cost de la Dacia Renault pregăteşte o reîmprospătare a hatchback-ului Sandero, noua versiune aducând o grilă revizuită similară cu cea aplicată pe SUV-ul Duster, o bară de protecţie din faţă uşor actualizată, la care se adaugă un aspect nou al farurilor.

Profilul lateral va rămâne practic neschimbat, cu toate că mai multe nivele de echipare sunt aşteptat, nivele ce-i puteau modifica configuraţia. 

Judecând după eşapamentul provizoriu, şansele ca Sandero să primească un nou motor sunt destul de mari. Sperăm că va primi mai mult de 90 de cai putere generaţi de motorul turbo pe benzina de 0,9 litri pe care îl are în prezent.

Ar fi o mişcare înţeleaptă ca Dacia să introducă pe Sandero un motor turbo de 125 CP şi 1.2 litri ca al Dusterului, dar aceste informaţii nu sunt încă oficiale. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide