Achiziționarea unei mașini nu decurge întotdeauna conform așteptărilor – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 25 iul. 2022 Știri auto

Mașinile sunt unele dintre cele mai de preț bunuri ale oamenilor, iar achiziționarea primei mașini este un eveniment important. Pentru protagonista evenimentului, lucrurile nu au decurs conform planului.

Prețurile mașinilor noi au crescut în ultima vreme, nu este dubiu. Creșterea inflației și lipsa stocurilor au făcut ca mașinile să ajungă la niște prețuri foarte mari. De această dată, nu prețurile au fost problema.

Clipul de pe TikTok prezintă cum un dealer auto exagerează cu un spectacol pentru viitoarea posesoare a unui Nissan Versa.

„Doamnelor și domnilor, este plăcerea mea, privilegiul meu să anunț că Summar și-a cumpărat prima ei mașină de la Sunridge Nissan, unde suntem numărul unu în țară și, cel mai important, numărul 1 în inimile noastre”, a spus dealerul cauză.

Instrumente muzicale și mașini, poveste cu cântec

El a adus și un gong, pe care Summar să-l lovească. Mai apoi, dealerul face o numărătoare inversă pentru lovirea gongului. Summar, viitoare posesoare, lovește mai apoi gongul amplasat în mijlocul reprezentanței. De aici, totul ia o întorsătură neplăcută. În loc ca instrumentul să producă zgomotul răsunător, acesta cade și lovește o altă mașină aflată în spatele său.

Summar, viitoare posesoare, lovește mai apoi gongul amplasat în mijlocul reprezentanței. De aici, totul ia o întorsătură neplăcută. În loc ca instrumentul să producă zgomotul răsunător, acesta cade și lovește o altă mașină aflată în spatele său.

Toată lumea pare uluită la vederea celor întâmplate. Dealerul a făcut un efort curajos pentru a prinde gong-ul, dar nu a reușit. Deși, în cele din urmă, încercarea de a salva lucrurile nu a avut succes, toți cei prezenți au izbucnit în râs curând, deoarece acest fel de întâmplări cu siguranță nu vezi în fiecare zi.

Summar pare că vede partea comică a situației. Un posibil angajat al reprezentanței a lăsat un comentariu la clipul fetei, afirmând că: „Pot să atest sincer că nicio mașină nu a fost rănită în realizarea acestui videoclip. Era o pată de cauciuc, dar a ieșit imediat. Fără zgârieturi sau îndoituri!”

VIDEO

@summar.marie Buying my first car went… embarrassing, to say the least 😂 watch until the end! #bigkick #belairdirectdrivechallenge #trending #fyp #nissan #embarrassing #foryou #canada #firstcar ♬ original sound – Summar Marie

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: TikTok @summar.marie


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide