Adelina Pestrițu a anunțat printr-o filmare realizată în mașină că are coronavirus. Ce model conduce vedeta?

Autor: David Andrei 03 sept. 2020 Știri auto

Adelina Pestrițu a anunțat pe o rețea de socializare că are coronavirus. Vedeta a transmis mesajul din mașina pe care o achiziționase cu doar câteva zile înainte. Aceasta se afla în parcarea unui spital din București, în timp ce aștepta să fie internată.

GALERIE FOTO

Adelina Pestrițu le-a dat vestea tristă celor un milion și jumătate de urmăritori ai săi printr-un story pe Instagram. Aceasta se afla în mașina sa nou-nouță și aștepta să fie preluată de medici. Vedeta își făcuse un test după ce intrase în contact cu o persoană infectată. Aceasta a resimțit și simptomele commune ale infectării: a rămas fără gust și fără miros.

“Mâncam o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie”, povestește aceasta.

Rezultatul primit a arătat că este infectată cu COVID-19.  Adelina spune că simte însă, mirosul de mașină nouă și mirosul de vanilie al odorizantului aflat la bord.

GALERIE FOTO

Cu lacrimi în ochi, Adelina a mărturisit că se teme pentru familia sa și că le recomandă tuturor purtarea măștii pentru a se proteja. Soțul său, Virgil Steblea, a ieșit negativ la test. Urmează și testarea fetiței lor, Zenaida, în vârstă de 2 ani, dar și a bunicilor micuței, cu care vedeta a intrat în contact.

Adelina Pestrițu a dat vestea tristă la scurt timp după vestea despre noua sa mașină

Vestea tristă vine la scurt timp după ce Adelina Pestrițu le împărtășise fanilor bucuria achiziționării unei mașini noi. Este vorba despre un Porsche Cayenne.

“Vă fac cunoștință cu noua mea parteneră!

S-a lăsat așteptată, dar este așa cum am visat-o: elegantă, ușor nervoasă, grațioasă și, în același timp, misterioasă, gata oricând să mă surprindă. După chipul și asemănarea femeilor

Ne întâlnim în trafic!”, a scris Adelina pe Facebook în ziua în care i-a fost livrată mașina (vezi GALERIA FOTO).

Noul său SUV german îl înlocuiește pe britanicul Range Rover, pe care l-a vândut în această vară. Soțul Adelinei, Virgil, conduce un Mercedes-Benz Clasa S.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide