Adio Lexus SC430 şi Toyota Avalon

Autor: Silviu Draganescu 16 iul. 2008 Știri auto
Adio Lexus SC430 şi Toyota Avalon

Potrivit unor surse din interiorul Toyota, citate de cei de la InsideLine, producătorul japonez a anulat dezvoltarea viitoarei generaţii Lexus SC340 şi se poate şi ca viitorul Toyota Avalon Sedan să împărtăşească aceeaşi soartă. Motivul pentru această mişcare e destul de simplu, vânzările slabe din primele şase luni ale acestui an, doar 1230 de Lexusuri fiind vândute, în scădere cu 40% faţă de anul trecut.

Interesant este că totuşi Lexus va lansa un supercar mult mai scump, cel mai devreme anul viitor, LF-A.Nu vedem însă acum are acesta şanse să se vândă mai bine. În ceea ce priveşte Avalon, Toyota doreşte să-l înlocuiască din 2011 cu noua generaţie Camry disponibilă şi într-o versiune cu ampatament mărit. Aşadar, nici japonezii nu sunt infailibili, nu?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide