Adrian Mutu nu și-a mai schimbat mașina de 4 ani. Ce mașină conduce și ce vrea să-și cumpere?

Autor: Elena Luchian 12 mart. 2020 Știri auto

Adrian Mutu a vorbit despre fostele sale mari iubiri, mașinile, la ProSport LIVE. Briliantul anilor 2000 nu și-a mai luat o mașină nouă de patru ani de zile, dar are planuri mari. Pe ce Audi a pus ochii?

GALERIE FOTO

Adrian Mutu conduce aceleași mașini de patru ani de zile. Are un Porsche Panamera și un Porsche Cayenne GTS. “Îmi plac SUV-urile acum, îmi plac mașinile cât mai confortabile”, spune selecționerul echipei naționale de tineret.

La 24 de ani, Adrian Mutu juca la Chelsea și avea Aston Martin Vanquish. În 2006, pe vremea când purta tricoul violet al Fiorentinei, defila prin Florența într-un Bentley Continental Coupe. Mutu a lăsat în urmă vremurile în care mașinile erau pentru el un stil de viață. Nici pedala de accelerație nu o mai calcă așa cum o făcea. Acum este un șofer atent la indicatoare, calm, echilibrat, pentru care confortul și siguranța sunt prioritare. Tocmai din acest motiv, a pus ochii pe un SUV coupe. Va fi următoarea lui mașină:

“Vreau să-mi iau un Audi Q8. Îmi place foarte mult. Am mers cu el, este perfect pentru străzile pe care le avem în România!”, este concluzia lui Mutu, cel care împarte numărul record de goluri la echipa națională cu Gheorghe Hagi, 35.

Dar cum se împacă Briliantul cu traficul din Bucureștiul sufocat de mașini?

“Așa cum vă împăcați și voi, doar că eu nu înjur. Citesc presa în blocaje, vorbesc la telefon conectat la mașină, nu cu telefonul la ureche”, este atent Mutu la tot ce spune, ca să nu le dea un exemplu rău șoferilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide