Un agent de la Poliția Locală a intrat cu autospeciala Dacia Logan în stâlp. Mașina e acordeon, polițistul e bine!

Autor: David Andrei 05 sept. 2020 Știri auto

Scene teribile s-au desfășurat vineri seara lângă București. Un agent de la Poliția Locală din Brănești a intrat cu autospeciala Dacia Logan într-un stâlp. Mașina este acordeon, dar surprinzător, polițistul a scăpat cu răni minore.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe DN-3, pe sensul de mers București-Călărași, la kilometrul 8. Din primele cercetări, polițistul, agent la Poliția Locală din Brănești, ar fi pierdut controlul vehiculului din cauze necunoscute și a lovit în plin un stâlp de electricitate, aflat pe marginea drumului. Stâlpul a căzut peste mașină.

Martorii au vrut să intervină, dar, imediat după impact, șoferul era inconștient în mașina complet distrusă. Aceștia s-au temut să nu facă mai mult rău și au apelat numărul de urgență. În filmarea postată pe grupul Info Trafic București și Ilfov, se poate observa că semnalele luminoase ale autospecialei de poliție sunt încă în funcțiune.

Accident Politia Locala Dacia Logan (3)

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că traficul în zonă a fost oprit pe ambele sensuri. Paramedicii au reușit să-l stabilizeze. În momentul descarcerării, șoferul era conștient, un lucru confirmat și de una dintre fotografii. Am ales să oferim o versiune cenzurată a imaginilor de la locul accidentului.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Sfântul Pantelimon din București. Deși mașina este complet distrusă, polițistul s-a ales doar cu o coastă fisurată.

Poliția Rutieră a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Un alt accident în care a fost implicat un polițist, săptămâna aceasta

Un alt accident în care a fost implicat un polițist a avut loc săptămâna aceasta în zona Podul Ciurel din sectorul 6 al Capitalei (vezi GALERIA FOTO)

Martorii au acționat pentru a-l scoate pe polițist din mașină și pentru a elimina riscul unui incendiu la autoturismul de serviciu, un Volkswagen Polo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide