Al doilea trailer The Grand Tour anunţă un show dement [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 15 nov. 2016 Știri auto
Al doilea trailer The Grand Tour anunţă un show dement [VIDEO]

Prima ediţie Grand Tour este la patru zile distanţă de a ”lovi” ecranele televizoarelor, şi, chiar înainte de a-şi face debutul, un nou trailer a fost lansat pentru a stârni şi mai tare curiozitatea iubitorilor de aventuri la volan.

Interesant, acest trailer nu a fost postat de către canalul oficial YouTube Grand Tour, ci a apărut iniţial pe un alt canal dar a fost repede îndepărtat din motive necunoscute. Din fericire apucase să fie preluat aşa că a apărut imediat şi în alte surse, cum menţiunea ”această copie ar putea să dispară în orice moment”.

În ceea ce priveşte lipul în sine, putem vedea mai multe detalii Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond şi aventurile lor nebune din primul sezonul 1 ce urmează să fie difuzat pe Amazon Prime. Punctul culminant este atunci când volanul unui alb Alfa Romeo 4C Spider pe platourile de filmare Game of Thrones.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide