Alternativă la Dacia Logan. Cât costă o Skoda Rapid cu doar 71.000 KM la bord – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 13 iun. 2023 Știri auto

O bancă din România vinde o Skoda Rapid din 2018, cu doar 71.000 km la bord. Poate fi aceasta o alternativă bună la Dacia Logan?

Probabil că fiecare om care se află în căutarea unei mașini, fie ea nouă sau second-hand, se orientează către cel mai bun raport calitate-preț. Mașini cu prețuri rezonabile, dar care să ofere cât mai multe: dotări, confort, fiabilitate, chiar și putere, de ce nu.

Dacia Logan este printre cele mai vândute mașini în România, iar acest lucru se datorează fix acestui raport calitate preț bun pe care modelul românesc îl oferă clienților.

Am găsit o mașină second-hand, dar cu puțini kilometri, care poate rivaliza cu atuurile oferite de Dacia Logan, poate chiar aducând unele plusuri față de sedanul autohton, cum ar fi faptul că este un hatchback și are un portbagaj cu un volum de 550 de litri.

Skoda Rapid puțin rulată sau Dacia Logan nou-nouță?

Mașina pe care am ales-o este vândută de BT Leasing, este una dintre mașinile recuperate de bancă, și costă 15.708 euro cu TVA inclus, un preț comparabil cu el al unui Logan nou, bine echipat.

Această Skoda Rapid a parcurs din 2018 și până acum 71.885 de kilometri și se află în stare foarte bună, cel puțin la nivel estetic. Caroseria finisată cu alb nu este zgâriată sau îndoită, iar jantele din aliaj sunt în stare bună și sunt îmbrăcate cu anvelope Dunlop. Observăm și faruri cu xenon, adaptive, cu lumini de zi LED, dar și senzorii de parcare spate.

La interior, mașina arată la fel de bine, tapițeria textilă este intactă, curată, și toate ornamentele sunt la locul lor. Printre dotările interioare regăsim 4 geamuri electric, oglinzi electrice și încălzite, ecran central cu funcție de mirroring pentru Android Auto și Apple CarPlay, climatizare automată și scaune încălzite.

De altfel, observăm selectorul cutiei automate cu 7 trepte, transmisie legată la motorul de 1,4 litri și 125 CP, folosit pe mai multe mașini din grupul Volkswagen.

Ce ați alege? Un Logan nou, destul de bine echipat, sau o astfel de mașină puțin rulată, cu un motor mai puternic și un format de caroserie ceva mai practic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide