Ambulanță răsturnată în București, după ce a fost lovită de o mașină

Autor: ProMotor 14 ian. 2020 Știri auto

O ambulanță s-a răsturnat în București, pe Șoseaua Kiseleff. Un paramedic, șoferul, mama și copilul aflați la bord au fost scoși din ambulanță de alți șoferi.

Galerie foto

Ambulanța a fost lovită de o mașină care nu i-a acordat prioritate. La volanul autoturismului, se afla un bărbat în vârstă de 35 de ani. Accidentul a avut loc în jurul orei 19:00, în intersecția Șoseaua Kiseleff – strada Arhitect Ion Mincu. Autospeciala SMURD se deplasa din direcția Arcul de Triumf către Piața Victoriei.

Brigada Rutieră a Municipiului București a anunțat că ambulanța avea sistemele speciale de avertizare acustică și luminoasă în funcțiune.

În ambulanță se afla un copil, însoțit de mama lui. Acesta era transportat la spital, după ce suferise o arsură. Amândoi au fost scoși din mașină de alți participanți la trafic. Aceștia erau conștienți și cooperanți. O altă ambulanță i-a preluat și i-a transportat la Spitalul “Grigore Alexandrescu”, acolo unde ar fi trebuit să ajungă cu prima ambulanță.

Șoferul și paramedicul au fost scoși și ei din autospecială prin ușa din stânga. Testați cu etilotestul, a rezultat că niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

Circulația a fost restricționată în zonă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU București-IlfovComentarii
Inchide