Amendă pentru şoferii care parchează ilegal pe locurile plătite de lângă blocuri

Amendă pentru şoferii care parchează ilegal pe locurile plătite de lângă blocuri

Autor: Iulian Dnistran acum 6 ani Știri

Şoferii care parchează ilegal pe locurile plătite din apropierea blocurilor de locuinţe riscă să primească o amendă cuprinsă între 200 şi 400 de lei, scrie Hot News. Mai mult, maşina parcată pe locul plătit de altcineva poate fi ridicată.

Măsura, care a fost adoptată ieri (29 ianuarie 2015), se aplică doar în Sectorul 4 din Bucureşti. Potrivit regulamentului aprobat de Consiliul Local, „în situaţia în care nu este respectată deplina folosinţă a locului de parcare atribuit regulamentar unei persoane, autovehiculul care obstrucţionează folosinţa acestui loc va fi ridicat, transportat şi depozitat într-un loc special amenajat, de către Poliţia Locală Sector 4. Terenul se afla situat în Bucureşti, str. Drumul Jilavei nr. 2, sector 4 şi este atribuit, în folosinţă gratuită, pe o durata de cinci ani, Poliţiei Locale Sector 4. Autovehiculele ridicate vor fi depozitate pe terenul respectiv, intrând în paza materială a Poliţiei Locale Sector 4, timp de maximum un an”.

În plus, noul regulament interzice lăsarea vehiculelor pe spaţiul public (trotuare, străzi, parcuri pentru copii etc.) cu anunţuri de vânzare/cumpărare lipite pe ele. Comentarii
Inchide