Amenda primită de un șofer care a aruncat un chiștoc pe geam

Autor: Daniel Samoilă 20 nov. 2021 Știri auto
Amenda primită de un șofer care a aruncat un chiștoc pe geam

Amendă uriașă primită de un șofer care a aruncat un chiștoc de țigară pe geamă. Incidentul s-a petrecut în seara de joi, 18 noiembrie.

Evenimentul a avut loc în orașul Galați. Șoferul a aruncat un chiștoc de țigară pe geamul mașinii și a primit o amendă în valoare de 15.000 de lei.

Bărbatul, conducătorul unei mașini de lux, a refuzat să ridice mucul de țigară de pe stradă și i-a amenințat pe jandarmi.

Amenințările au venit după ce jandarmii au observat gestul bărbatului și l-au rugat să ridice chiștocul de pe stradă. Acesta refuzase și a început să îi amenințe pe oamenii legii.

Un șofer din Galați, amendat cu 15.000 de lei pentru că a aruncat un chiștoc de țigară pe geam

Potrivit Adevărul.ro, bărbatul în vârstă de 37 de ani i-a amenințat pe jandarmi cu un presupus avocat cu care vorbea la telefon. Șoferul și-a continuat apoi de drum, așteptând în coloana de mașini.

Ulterior, el și-a primit amendat de la autorități pentru că nu s-a conformat solicitării jandarmilor.

„Bărbatul în cauză are 37 ani şi conducea un autoturism de lux. Întrucât a refuzat să se conformeze solicitării, conducătorul auto a fost sancţionat de jandarmi cu amendă în cuantum de 15.000 lei”, a anunțat Jandarmeria Galați.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide