Americanii se plâng de aceste 3 SUV-uri germane. Top modele de evitat în 2023 – VIDEO

Autor: Marius Vișan 06 iul. 2023 Știri auto

În acest video, gazda canalului de YouTube „Car Help Corner” (canal de YouTube orientat spre clienții din America de Nord și Canada) prezintă câteva mașini noi ce au dezamăgit în 2023. Primele trei modele sunt germane, iar celelalte două americane.

Primul vehicul de pe listă este Volkswagen Taos, un SUV / crossover compact vândut în America de Nord ce a fost conceput pentru a concura cu modele similare precum Honda HR-V, Subaru Crosstrek și Toyota Corolla Cross. Ca să vă faceți o idee, modelul este poziționat sub Tiguan și deasupra lui T-Cross. Vloggerul a considerat Taos sub așteptări în timpul test drive-ului. O dezamăgire majoră a fost reprezentată de motorizările disponibile. Unele din ele ar avea reputația de a fi problematică la capitolul fiabilitate.

BMW X1, cel mai mic și mai accesibil crossover BMW, a primit un redesign complet pentru 2023. În timp ce unele actualizări au îmbunătățit modelul, au existat zone în care X1 pare să regreseze. Una dintre probleme ar fi motorul, o unitate turbo cu 4 cilindri de 2 litri cu putere și accelerație de top în clasa sa. Cu toate acestea, este afectat de un sistem start-stop ce a fost descris de americani ca fiind „rudimentar”. În plus, transmisia cu dublu ambreiaj de la X1 contribuie, de asemenea, la o experiență de condus sacadată la viteze mici. Interiorul lui X1 a adunat, de asemenea, unele plângeri, în special în ceea ce privește sistemul de infotainment iDrive 8. Deși este atrăgător din punct de vedere vizual, utilizarea acestuia poate fi frustrantă și distrage atenția în timpul condusului, din cauza lipsei comenzilor convenționale și a ecranului destul de mic.

Mercedes EQB este o versiune complet electrică a GLB, un SUV compact. Cu toate acestea, EQB nu reușește să se descurce în mai multe aspecte. Autonomia sa de rulare este neimpresionantă, cu doar aproximativ 370 de kilometri la o singură încărcare. Sistemul de infotainment și comenzile de pe volan sunt greoaie în utilizare. Comparativ, Tesla Model Y oferă o autonomie mai bună, acces la rețeaua Supercharger, un sistem de infotainment mai ușor de utilizat și un preț mai mic.

Americanii se plâng de aceste SUV-uri testate în 2023

Ford Bronco Sport Heritage Edition, în ciuda aspectului său unic și atractiv, s-a dovedit a fi o dezamăgire semnificativă în timpul unui test drive făcut anul acesta. Deși oferă o anumită capacitate off-road și se remarcă printre alte SUV-uri banale de pe șosea, neajunsurile sale îi umbresc aspectele pozitive. Motorul turbo cu trei cilindri este lipsit de putere, luptându-se să miște SUV-ul relativ greu. Motorul are și ceva probleme de fiabilitate, inclusiv o rechemare majoră de siguranță care implică injectoare fisurate care pot duce la incendiu. Modele precum Mazda CX-5 sau Toyota RAV4 oferă un raport calitate-preț mai bun.

Jeep Grand Cherokee 4xE, versiunea hibridă plug-in, nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor în timpul test drive-ului. Sistemul hibrid a fost lipsit de fluiditate și rafinament, motorul turbo cu patru cilindri pornind și oprind frecvent într-o manieră mai puțin fluidă. Autonomia electrică a fost dezamăgitoare.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură YouTube - Car Help Corner


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide