ANAF Noiembrie: A ajuns cuțitul la os. Mașini scoase la licitație la prețuri de nimic

Autor: George Cristea 12 nov. 2020 Știri auto

ANAF are un lot proaspăt de mașini pe care le scoate la licitație în luna noiembrie. Condițiile economice își pun amprenta asupra prețurilor de pornire. Practic, mașinile sunt scoase la vânzare la prețuri de nimic.

Intră în Galeria FOTO

Fie că sunt mașini intrate recent în posesia ANAF (a se citi confiscate), fie că sunt mașini care nu s-au vândut la licitații anterioare, acestea își așteaptă cumpărătorii cu oferte de nerefuzat. Cel mai mic preț de pornire este acum de 600 de lei – un coș la supermarket costă mai mult de atât! Nu este de mirare, este vorba de aceeași mașină care a mai fost înscrisă la licitații și în lunile anterioare, fără niciun rezultat. Ne întrebăm de ce, oare…

În orice caz, dacă sunteți interesați de vreuna dintre mașinile de mai jos, nu strică să faceți un drum la biroul teritorial ANAF pentru a vedea în ce stare se află autovehiculul. În foarte puține cazuri fotografiile mașinii mai sunt atașate la anunțul de licitație, așa că este greu de spus care este sarea reală a acestora fără o inspecție la fața locului.

Din experiența noastră putem spune însă că unele exemplare se află în stare bună de funcționare, chiar dacă nu mai sunt la prima tinerețe. Cele mai noi au și prețuri ceva mai ridicate. Și, nu uitați, prețurile afișate sunt doar cele de pornire a licitației. Unde va ajunge prețul final depinde doar de numărul de cumpărători și de sumele pe care aceștia sunt dispuși să le plătească.

ANAF Noiembrie: Cel mai scump model este un Audi Q5, la 8.400 de euro

Cea mai scumpă mașină din lotul lunii noiembrie este un Audi Q5 valorificat de Serviciul teritorial valorificare bunuri nr.2 din cadrul ANAF, cu sediul în Constanța. Licitația va avea loc pe data de 17 noiembrie, la ora 12, și cuprinde următoarele modele:

  • Audi Q5 Quattro, an de fabricație 2010, culoare albă, transmisie automată. SUV-ul Audi are un motor pe benzină, de 211 cai-putere. Kilometrajul nu este specificat, iar autovehiculul are certificat de înmatriculare. Prețul de pornire al licitației este de 41.076 lei.
  • Audi A8, an fabricație 2003, culoare neagră, transmisie automată. Autoturismul este într-o stare tehnică satisfăcătoare, are un motor de 3,7 litri, care dezvoltă 206 cai-putere. Prețul de pornire al licitației este de 13.182 de lei.

Unitatea teritorială din Argeș, cu sediul la Pitești, organizează licitație pe 16 noiembrie pentru următoarele autoutilitare:

  • Autoutilitară Mercedes-Benz Sprinter 416 CDI, fabricată în 2003, cu 310.000 de kilometri la bord. Autovehiculul are motor 3 litri diesel, o copie a certificatului de înmatriculare, nu are carte de identitate și necesită revizie. Prețul de pornire este de 25.500 de lei.
  • Autoutilitară Volkswagen Crafter, motor de 2,5 litri diesel, fabricată în 2007. Autovehiculul are 240.000 de kilometri la bord, necesită revizie, are certificat de înmatriculare, dar nu are carte de identitate. Prețul de pornire este de 21.150 de lei.
  • Autoutilitară Ford Transit, motor diesel de 2,4 litri, an de fabricație 2005, cu 255.000 km la bord. Autovehiculul este uzat, necesită revizie, are certificat de înmatriculare, dar nu și carte de identitate. Prețul de pornire este de 17.475 de lei.

Cea mai ieftină mașină VW Golf Variant din 1994, la 600 de lei!

Serviciul teritorial Hunedoara pune la dispoziția celor interesați chilipirurile acestei luni. Se poate mai ieftin de atât? Cu greu. Licitația în cazul acestora a fost deschisă încă de săptămâna trecută dar cum anunțul este încă valabil în sistemul ANAF putem presupune că încă sunt disponibile:

  • Volkswagen Golf, an de fabricație 1994. Mașina are certificat de înmatriculare și carte de identitate, aflându-se la IPJ Hunedoara. Prețul de pornire este de 600 de lei.
  • Alfa Romeo 166, an de fabricație 1998, fără certificat de înmatriculare sau carte de identitatea. Mașina se află la sediul IPJ Hunedoara și licitația începe de la 1500 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide