Ancheta Audi a stabilit că nu există nereguli la a treia generaţie de motoare V6 TDI

Autor: ProMotor 09 iul. 2018 Știri auto
Ancheta Audi a stabilit că nu există nereguli la a treia generaţie de motoare V6 TDI

AUDI a prezentat rezultatele investigaţiei extinse ce a vizat motoarele V6 şi V8 TDI pe care Audi le foloseşte la modelele din segmentul mediu şi cel de top. În urma celor mai recente analize tehnice nu au fost identificate niciun fel de probleme.

Aceste analize au inclus noile modele premium, inclusiv Audi A8, Audi A7 Sportback, Audi A6 şi A6 Avant, precum şi noul Audi Q8. Începând din anul 2016, compania a examinat circa 700 de variante.

Experţii au examinat deja situaţia tuturor motoarelor evo din a doua generaţie şi a motoarelor din a treia generaţie care au fost fabricate începând cu mijlocul anului 2014 sau care vor fi fabricate doar începând cu introducerea noului standard de emisii WLTP. (Citeşte aici ce presupune noua procedură)

Pentru fiecare motor diesel în parte a trebuit „săpat” adânc în codurile softurilor, pentru a examina toate zonele periferice ale profilului de condus. Pentru asta specialiştii de la departamentul de Dezvoltare au trecut prin peste 750.000 de pagini de documentaţie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide