Anda Adam are un BMW i8 unic în România. Cum arată acum mașina ei? GALERIE FOTO

Autor: Elena Luchian 25 iun. 2020 Știri auto

Anda Adam are un BMW i8 unic în România. Interpreta hit-ului “Americana”și-a colantat mașina pe care plătise aproximativ 150.000 de euro. Acum chiar nu mai are nicio șansă să treacă neobservată.

GALERIE FOTO

Doar trei luni a stat noul ei BMW i8 în versiune originală. Mașina ei, modificată într-un studio de profil din București, este acum unică în țară. Poartă un autocolant cu background negru mat, cu o grafică ce reprezintă desene abstracte, iar pe capotă apare desenat un măr. “Este mărul lui Adam”, explică Anda, cu aluzie la numele său de familie.

Anda nu a ezitat să urce pe plafonul coupe-ului plug-in hybird, fotografiat în exclusivitate de Cancan.

Anda Adam BMW i8 (9)

Noul său i8 a fost un cadou pe care și l-a făcut singură de 1 martie. A fost și cadou de ziua ei, pentru că în aprilie, a împlinit 40 de ani.

Pasionată de mașini cu mulți cai putere, artista mai are în parcare un Porsche Panamera, și acela cu un look schimbat față de cel cu care a ieșit pe porțile uzinei. Panamera a primit un autocolant verde neon, deși artista a fost inițial tentată de unul roz și de unul animal print.

BMW i8 în cifre

BMW i8 a ieșit luna aceasta din producție, dar rămâne primul plug-in hybrid din istoria producătorului bavarez. Alături de i3 a creat brand-ul i. i8 are la bază o structură LifeDrive, care integrează un șasiu din aluminiu și o caroserie din fibră de carbon.

Mașina este pusă în mișcare de un motor aspirat de 1,5 litri pe benzină cu trei cilindri și 231 de cai putere și de un motor electric. Cele două dezvoltă împreună 374 de cai putere și un cuplu maxim de 570 Nm.

De 4,4 secunde are nevoie BMW i8 pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h (120 km/h în modul electric).

Bateria litiu-ion cu o capacitate de 11,6 kWh îi asigură o autonomie electrică de până la 55 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide