Andy Popescu la ”Podcast cu prioritate”, episodul 3. Interviul apare sâmbătă, 11 martie, ora 19:00

Autor: ProMotor 09 mart. 2023 Știri auto
Andy Popescu la ”Podcast cu prioritate”, episodul 3. Interviul apare sâmbătă, 11 martie, ora 19:00

„Podcast cu prioritate” a ajuns la episodul cu numărul 3 și îl are ca invitat pe Andy Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară, pe domeniul mașinilor de lux și nu numai.

Ediția cu numărul trei a „Podcast cu prioritate” va sosi curând pe canalul de YouTube ProMotor România și pe site-ul www.promotor.ro.

Începând cu sâmbătă, 11 martie, de la ora 19:00, veți putea urmări cea de-a treia ediție.

„Podcast cu prioritate” #3 îl are ca invitat pe Andy Popescu

Alături de Luci Popa vom afla experiențele pe care Andy Popescu le-a trăit la volanul mașinilor sale de-a lungul timpului, ce mașini îi plac și multe alte întâmplări pe care vloggerul le va povesti la „Podcast cu prioritate”.

Andy Popescu deține un BMW i8, un Lamborghini Aventador și o Tesla Model S pe care o folosește ca mașină de zi cu zi.

„Podcast cu prioritate” by ProMotor are ceva pentru toată lumea

La „Podcast cu prioritate” credem că mașinile sunt mai mult decât simple mijloace de transport – ele sunt o extensie a personalităților noastre și a modului nostru de viață. De aceea, suntem dedicați să celebrăm toate aspectele culturii auto, de la emoția de a conduce pe circuit până la satisfacția de a lucra la un proiect de restaurare a unei mașini clasice.

Așadar, dacă sunteți pasionați de mașini și doriți să fiți la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din industria auto, urmăriți „Podcast cu prioritate”. Abia așteptăm să vă împărtășim pasiunea noastră pentru mașini și să vă aducem cele mai noi și mai interesante povești din lumea automobilelor.

ProMotor.ro face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, liga2.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide