Cât câștigă un angajat la subsidiarele Daimler din România. Acestea produc cutii de viteze

Autor: Marius Vișan 15 iun. 2021 Știri auto

Star Assembly și Star Transmission, subsidiarele Daimler de la Sebeș și Cugir, sunt piloni cheie în rețeaua globală de producție powertrain Mercedes-Benz Cars și numără în prezent peste 3.000 de angajați.

În cadrul Star Assembly sunt asamblate cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj în șapte și opt trepte. Tot aici sunt asamblate și transmisiile cu nouă trepte de viteză pentru Mercedes-Benz.

La sediul Star Transmission sunt produse roți dințate, componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii, țevi de înaltă presiune și sisteme de direcție.

Aici funcționează Centrul de Tehnologii, precum şi un spațiu de instruire. Subsidiara Star Assembly a fost înființată în anul 2013 la Sebeș. Lansarea producției cutiei de viteze automate cu cinci trepte s-a realizat în același an.

Totodată, la Sebeș a fost deschisă prima și singura locație din rețeaua de producție powertrain Mercedes-Benz Cars care produce noua transmisie în opt trepte cu dublu ambreiaj.

Producția cutiei de viteze automată nouă trepte, 9G-Tronic, este realizată în același spațiu. Cu sprijinul Guvernului României, Star Transmission este una dintre primele companii din România care oferă un sistem de învățământ dual.

Cât câștigă un angajat la subsidiarele Daimler din România?

Site-ul Undelucrăm.ro oferă câteva detalii despre cât câștigă angajații care lucrează la subsidiarele Daimler din țara noastră.

Astfel, un Inginer de Planificare cu 4 ani experiență are un salariu lunar net de 3.700 lei, la care se adaugă un bonus de 800 lei pe lună, precum și tichete de masă.

Un Inginer Automatist poate avea un salariu lunar net de 4.900 de lei. Un Inginer de Proiect cu doi ani experiență poate avea un salariu lunar de 2.800 de lei. La acestea se mai pot adăuga și bonuri de masă.

Un Specialist Inginerie Industrială poate câștiga, după cinci ani de experiență, un salariu de 3.800 lei pe lună. La această sumă se adaugă și bonuri de masă lunare, precum și alte bonusuri care pot ajunge și la 4.000 lei pe an.

Undelucram.ro este o comunitate online dedicată atât angajaților, cât și angajatorilor din România. Platforma are peste 350.000 de membri activi. Acești lasă recenzii care cuprind evaluări ale mediului de lucru, evaluări ale salariilor și a beneficiilor primite.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Daimler


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide