Ce animal ciudat scoate la plimbare polițistul Marian Godină?

Autor: David Andrei 24 nov. 2020 Știri auto

Oamenii de rând își scot câinii la plimbare. Uneori chiar și câte o pisică, dar deja își atrag priviri mirate din partea celor din jur. Polițistul Marian Godină sigur întoarce capete. Plimbă prin cartierul brașovean în care locuiește, o alpaca.

GALERIE FOTO (sursă: Facebook/Marian Godină)

Pablo. Așa se numește simpatica alpaca pe care polițistul și soția sa Georgiana au adoptat-o în urmă cu un an și jumătate. Șase luni a insistat Georgiana să aducă un astfel de ierbivor acasă. În cele din urmă, Marian a cedat. Așa că cei doi au cumpărat cu 500 de euro un pui de la o grădină zoologică privată din Arad. Proprietarul le-a adus-o la poartă cu o remorcă specială.

Marian și socrul său îi construiseră un grajd. Dar animalul ajunge uneori în casă.

Pablo, alpaca lui Marian Godină, personaj monden

Pablo, care are acum 2 ani, zburdă vesel în curtea familiei și pe dealurile din jur. Marian Godină îl scoate la plimbare, alături de cei doi câini ai familiei, Iancu și Cairo. Pablo le copiază comportamentul, așa că merge cuminte în lesă. Locuitorii din cartierul Schei din Brașov s-au obișnuit deja cu prezența sa pe stradă. Cei care nu știu despre ce este vorba, o numesc pe simpatica alpaca “oaie”, “capră” , “lamă” sau chiar “cămilă”, spre amuzamentul companionilor săi umani, Georgiana și Marian Godină.

Din familia Godină mai fac parte și două pisici. Pablo și felinele sunt ca frații.

Alpaca mănâncă iarbă, fân, câte o banană, din când în cân. Mondenul Pablo are canal de YouTube și pagină de Facebook. Aproape 85.000 de oameni îi urmăresc acolo aventurile. Pablo nu ratează nicio zi de naștere din familie, acceptă cu stoicism operațiunea “tunsul” și merge periodic la veterinar. Mai mult, Pablo apare pe coperta uneia dintre cărțile scrise de polițistul Marian Godină. Este vorba despre “Pablo, the alpaca. Scrisoarea”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide