Antonia continuă şi anul acesta cu Volvo parteneriatul de promovare a modelului Volvo XC40

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Volvo şi Antonia continuă parteneriatul început anul precedent, în urma căruia artista a devenit ambasador pentru modelul Volvo XC40. Pentru Volvo, siguranţa a fost întotdeauna o prioritate. Cu trecerea anilor, compania a crescut măsurile de protecţie a pasagerilor. Ca mamă a 3 copii, Antonia pune accentul pe siguranţa familiei sale, de aceea viziunea Volvo în materie de siguranţă, ca din anul 2020 să nu mai existe nicio persoană grav vătămată într-un accident în care este implicat un nou model Volvo, este un lucru important pentru artistă. 

Pe lângă multiplele funcţionalităţi, Volvo XC40 este un SUV plin de personalitate. Amprenta puternic scandinavă face din modelul XC40 o adevărată capodoperă în rândul SUV-urilor compacte. Volvo XC40 are un design unic, futurist, atât în interior, cât şi în exterior. Din poziţia artistului de succes, Antonia şi-a găsit un partener de drum exact ca ea: elegant, puternic, unic şi conceput să facă faţă provocărilor.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide