Antonia, cover-story în The ONE de octombrie

Autor: Iulian Dnistran 14 oct. 2014 Știri auto

Antonia a povestit special pentru The ONE despre adolescenţa în America, despre relaţia tensionată cu fostul soţ, dar şi despre noua ei poveste de iubire.

Iar pentru şedinţa foto, vedeta s-a folosit de experienţa din anii în care lucra ca model. Ce a ieşit vedeţi în cover story-ul „Antonia. The real story”.

Tot în această ediţie The ONE, Andreea Esca scrie în editorialul „Egoism – o jucărie pentru copii şi părinţi” despre ce se întâmplă când copiii nu ne mai aparţin. 

Ne-am întrebat „Ce mai este frumos în 2014”, aplecându-ne asupra noilor forme în care frumuseţea se declină în zilele noastre.

În opinia „Târfe, fufe, panarame”, Dragoş Bucurenci vorbeşte despre vocabularul de viol la români. Iar Vicki Nicola ne propune „#beauty”, un text ce analizează cele mai populare hashtag-uri pentru frumuseţe. 

Love is in the air” este o poveste personală, scrisă de doi bloggeri foarte cool şi foarte îndrăgostiţi: Diana Enciu (fabulousmuses.net) şi Cristian Şimonca (bloguluotrava.ro).

În The ONE de octombrie, ne-am întors la teatru special pentru deschiderea noii stagiuni şi am stat de vorbă cu actorul Istvan Teglas, al cărui profil îl găsiţi la pagina 82.

În paginile de shopping, fashion editorul Alexandra Caspruf trece în revistă obsesiile toamnei, convingându-ne că este sezonul celor care ştiu să poarte alb imaculat şi „animal print”.

Pictorialul „Legendele toamnei” mizează pe spiritul boem al sezonului, ilustrat în ţinute creative, cu accente decorative ţi folk.

Rubrica „Repere de stil” îi revine, de această dată, actriţei Crina Semciuc şi mărcilor ei personale, ce îmbină minimalismul şi creativitatea.

La capitolul beauty, articolul „Spirit românesc” vorbeşte despre trei brand-uri autohtone care scriu istorie, aici şi în lume.

Beauty-editorul Bianca Nuţu ne invită în „Salonul de acasă”, pentru un update al ritualului de haircare în confortul propriului cămin.

Perfect SpAdventure” este un articol de travel care adună cele mai premiate spa-uri din lume. Aşadar, la final, avem următoarele adrese de  notat pe lista dorinţelor: Ayurveda Parkschlösschen (Germania), Interalpen-Hotel Tyrol Spa (Austria), AWAY Spa W (Singapore), Ikeda Spa Prestige (Singapore), Talise Spa Burj Al Arab (Dubai), ShuiQi Spa and Fitness, Atlantis, The Palm (Dubai).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide