Anunţ important pentru şoferi! Azi sunt probleme la emiterea rovinietelor

Autor: Marius Vișan 10 mai 2017 Știri auto
Anunţ important pentru şoferi! Azi sunt probleme la emiterea rovinietelor

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere  informează că în data de 10.05.2017, în intervalul orar 08:30 – 11:30, este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic.
          
Astfel, informăm utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că achitarea peajului pentru trecerile efectuate  pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti- Cernavodă, în data de 10.05.2017, se poate realiza până cel tarziu la ora 24.00 a zilei următoare.

Utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în data de 10.05.2017 infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel tarziu la ora 24.00 a zilei respective.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide