Anunţul auto al deceniului: ”dau o insulă pentru un Ferrari”!

Autor: Oraan Mărculescu 04 sept. 2013 Știri auto
Anunţul auto al deceniului: ”dau o insulă pentru un Ferrari”!

Foarte puţini au ocazia de a deveni proprietarii unei insule private, lucru care, de obicei, e asociat cu un cuibuşor de nebunii pentru milionarii excentrici. Aceiaşi milionari excentrici care dau o grămadă de bani pe supercaruri rare, de colecţie.

În cazul de faţă, un american a postat un anunţ neobişnuit pe unul dintre cele mai mari site-uri de profil din SUA: dă la schimb o insulă din Florida pentru un Ferrari Enzo.

Veţi spune că, dacă omul deţine o insulă, probabil îşi permite şi un Enzo, nu? Mai ales că preţul cerut pentru terenul de 1,2 hectare este de 1,7 milioane de dolari, suficient pentru a acoperi costul unui asemenea supercar de colecţie.

La o privire mai atentă, însă, insuliţa din portul Riverfront, Florida, necesită investiţii foarte serioase pentru un potenţial proiect imobiliar, fie că vorbim de vile de lux ori de un cartier rezidenţial.

Deci s-ar putea ca proprietarul să aibă profit mai mare în viitor cu un Enzo, ştiut fiind că valoarea acestor super maşini de colecţie creşte cu fiecare an, lucru demonstrat de licitaţiile de până acum.

Voi ce credeţi:

MERITĂ UN FERRARI ENZO PENTRU O INSULĂ PRIVATĂ?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide