Apple CarPlay primește o integrare mai bună pe noile modele Porsche

Autor: Ionuț Vîlciu 11 iul. 2023 Știri auto

Utilizatorii de iPhone vor putea controla mai multe funcții ale noului Porsche Cayenne prin intermediul interfeței Apple CarPlay. Printre acestea se numără și controlul climatizării.

Porsche a prezentat modelul Cayenne facelift la începutul acestui an, dar producătorul auto a anunțat că va avea și noi funcții care îi vor face fericiți pe posesorii de iPhone. În special, aplicația My Porsche va fi acum accesibilă în Apple CarPlay, scrie Carscoops.

Aceasta este o premieră și va reprezenta o integrare mult mai mare între mașină și CarPlay. După cum a explicat compania, utilizatorii vor putea „accesa funcții de bază”, inclusiv comenzile audio și cele ale climatizării, precum și setări adiacente, cum ar fi sistemul de iluminare ambientală.

Porsche spune că aceste funcții pot fi combinate în „moduri de bunăstare”, cum ar fi Relax, Warm Up și Refresh, folosind acțiuni rapide în CarPlay. Ca rezultat, se pare că modul Relax ar putea fi programat pentru a reduce temperatura, pentru a schimba iluminarea ambientală în albastru și pentru a seta muzică relaxantă.

Noul Porsche Cayenne suportă o integrare și mai avansată cu Apple CarPlay

Mattias Ulbrich, CEO al Porsche Digital și CIO al Porsche AG, a declarat: „Suntem încântați să îmbunătățim în continuare aplicația My Porsche și să folosim capabilitățile Apple CarPlay pentru a oferi clienților o experiență cu adevărat îmbunătățită”. El a adăugat: „Tehnologia și digitizarea sunt factori cruciali pentru fascinația de durată a mărcii noastre.”

Prin această integrare, proprietarii pot folosi Siri pentru a controla diferite funcții ale vehiculului cu vocea lor. Chiar dacă deocamdată este disponibilă doar pe Cayenne, în cele din urmă va fi lansată pe modele suplimentare. Porsche a declarat că ne putem aștepta la actualizări viitoare care „îmbunătățesc în mod continuu experiența de condus”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Porsche


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide