Aproape 50 de persoane înghesuite într-o dubă pentru transport marfă

Autor: ProMotor 18 mart. 2020 Știri auto

Polițiștii au observat ceva suspect la o dubă în trafic și i-au făcut șoferului semn să tragă pe dreapta. Când au deschis ușile din spate ale mașinii, nu le-a venit să creadă. Nu mai puțin de 48 de persoane au coborât din duba construită pentru transport marfă.

GALERIE FOTO

Pentru că nu are geamuri în părțile laterale, acest Ford Transit este destinate exclusiv transportului de marfă. Dar un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Sfântu Gheorghe, județul Covasna, i-a găsit altă întrebuințare. Acesta a urcat în vehicul aproape 50 de persoane.

Deși sunt publicate pe rețelele de socializare de anul trecut, imaginile au devenit abia acum virale și au adunat mii de reacții.

“Ăștia intră pe-o parte și ies pe alta?”, se întreabă mirați internauții. “Sardinele au mai mult spațiu în conservă”, se amuză unul dintre cei care au văzut imaginile. “Nici în tren nu aveau loc atâția. Felicitări șoferului pentru organizare. Să treacă și pe la mine să mă învețe cum să avem loc doi părinți și trei copii în două camere”, este invitația lansată de o doamnă.

Șoferul a fost amendat și i s-a suspendat dreptul de a mai circula cu autoutilitara pe o perioadă de 6 luni, fiindu-i reținute certificatul și plăcuțele de înmatriculare.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-PdkFEakJKw&feature=emb_logo

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide