Arabii l-au inventat pentru o lege istorică – VIDEO

Autor: Marius Vișan 09 nov. 2017 Știri auto
Arabii l-au inventat pentru o lege istorică – VIDEO

Coca-Cola îşi axează cea mai recentă companie pe decizia Arabiei Saudite de a permite femeilor să conducă, începând de la mijlocul anului 2018. 

Numeroşi producători de automobile şi-au anunţat sprijinul pentru această problemă, iar Coca-Cola tocmai a lansat o reclamă care promovează noua decizie. 

Povestea reclamei se învârte în jurul unei fete saudite care învţă să conducă un Mercedes-Benz roşu. În încercarea de a o încuraja să conducă, tatăl ei pune o sticlă de Coca-Cola deschisă pe bord.

Campania „Schimbarea are un gust”, a fost criticată pentru încercarea de a profita de schimbarea legislaţiei din Arabia Saudită. Unii chiar au comparat-o chiar cu reclama controversată de la Pepsi.

Interesant este că Coca-Cola are un interes considerabil în Arabia Saudită şi intenţionează să deschidă o instalaţie de îmbuteliere de 100 milioane de dolari în 2019.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide