Arde Poliţia! BMW-ul legii, în flăcări pe autostradă [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 20 oct. 2016 Știri auto

O maşină de poliţie din Regatul Unit a fost complet distrusă după ce a luat foc, incendiu ce a dus la închiderea unei autostrăzi, scrie Motor1.com.

Incidentul a avut loc luni, pe autostrada M20 în Kent. Potrivit martorilor, BMW-ul de intervenţii 530d Touring al forţelor de poliţie din Regatul Unit tocmai răspundea unui apel de urgenţă, în momentull în care a izbucnit incendiul. 

Cei doi ofiţeri aflaţi în maşină au reuşit să iasă din maşină nevătămaţi. În scurt timp de la declanşarea incendiului traficul s-a aglomerat, iar partea carosabilă din sens opus a trebuit, de asemenea, să fie ;i ea închisă din cauza fumului.

Nu a existat nici o declaraţie cu privire la cauza incendiului.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide