Are 107 ani și încă mai conduce! El este cel mai bătrân șofer din lume!

Autor: Elena Luchian 01 mart. 2020 Știri auto

El este cel mai bătrân șofer activ din lume. Are 107 ani, locuiește în Florida și, de aproape 5 ani, conduce mașina visurilor sale: un Mercedes-Benz SLK roșu! Joe Newman tocmai și-a reînnoit permisul de conducere.

Galerie foto

“Dacă tot te-ai trezit dimineață, ridică-te din pat”, este principiul care îi ghidează viața lui Joe Newman. Și-a cumpărat Mercedes-ul visurilor sale la 102 ani. Prietenii i-au spus să stea pe locul din dreapta. Nici nu s-a gândit la așa ceva. Dar Joe își știe limitele:

“Dacă ai de gând să conduci încet, stai în prima bandă”, este sfatul lui Joe pentru cei care au trecut de prima tinerețe și nu numai pentru ei. “Oamenii mă felicită și vor să facă o poză cu mine”, se amuză el la gândul că a devenit vedetă în Sarasota, Florida.

“Femeile se dau în vânt după el”, spune cu o urmă de gelozie logodnica sa, în vârstă de 99 de ani. Anita împlinește 100 luna aceasta. S-au cunoscut cu 17 în urmă, în timpul unei partide de bridge. Au început să flirteze și relația lor a devenit serioasă. Sperau să petreacă măcar doi ani împreună.

Născut la un an de la scufundarea Titanicului, Joe a învățat să conducă pe un Ford Model T construit în 1926. Joe tocmai și-a reînnoit permisul de conducere, pe care este nevoit să-l preschimbe din nou în 2022. Mai sunt șoferi trecuți de 107 ani. Au permisul valid, dar nu sunt șoferi activi, așa că Joe crede că el este cel mai bătrân șofer din lume.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide