ARO militar în stare excepțională, de vânzare în România. Care este prețul cerut pe clasicul SUV?

Autor: Ionuț Vîlciu 01 feb. 2024 Știri auto

Ne plac mașinile clasice, în special cele care înseamnă ceva pentru noi. Astfel, mulți nostalgici vor să retrăiască momentele de altădată la volanul unei mașini ce poate le-a marcat viața într-un fel sau altul.

Când vine vorba de mașini românești, ARO se află în vârful listei pentru mulți, având o însemnătate aparte, tocmai acesta este motivul pentru care unele modele au devenit foarte apreciate și se vând acum cu sume mari.

Modelele clasice de ARO, mai ales cele restaurate așa cum trebuie, pot ajunge să se vândă cu sume mari. Noi am găsit un ARO 243 D impecabil, listat la vânzare în România, vehicul istoric într-o stare pe care suntem siguri că și unele mașini moderne ar fi invidioase.

Cum arată un ARO care costă 12.000 de euro?

Mașina în cauză a fost listată la vânzare pe site-ul aro4x4.ro pentru prețul de 12.000 de euro. Vânzătorul spune că mașina este în stare foarte bună, find atestată și drept vehicul istoric.

Din câte putem observa, caroseria pare să fi fost revopsită la un moment dat, dar păstrează verdele specific Armatei Române, cu însemnele tricolore de pe ușile laterale. Nu există urme de rugină sau panouri îndoite, mașina fiind într-o stare foarte bună. Acest ARO are montate și protecțiile pentru faruri, folosite de armată pe timpul nopții, pentru ca mașinile să nu fie reperate prin luminile farurilor.

Tot pe lateral observăm că sunt montate un topor și o lopată, iar spotul de lângă parbriz este nelipsit. Alte accesorii includ și portbagajul suplimentar de pe plafon, pe care a fost montată o roată de rezervă.

Interiorul este și el într-o stare foarte bună, materialul de pe scaune fiind intact și toate comutatoarele par a fi la locul lor. Vânzătorul specifică faptul că mașina este echipată în prezent cu o cutie de viteze în 5 trepte, dar că are și cutia originală cu 4 rapoarte, dar și un motor de rezervă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: aro4x4.ro


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide