Arya Stark din Game of Thrones conduce Audi e-tron Sportback

Autor: Elena Luchian 29 ian. 2020 Știri auto

Arya Stark din Game of Thrones conduce un Audi e-tron Sportback, în reclama pe care constructorul german o va prezenta luna viitoare la Super Bowl.

Galerie foto

Arya Stark, pe numele ei real Maisie Williams, apare la volanul mașinii electrice, în timp ce cântă “Let It Go”, celebra coloană sonoră a filmului Disney “Frozen”, care a primit un premiu Oscar în anul 2014 și un premiu Grammy în același an.

Clipul promovează conceptul mobilității cu emisii zero și redă călătoria simbolică a mașinii către un viitor sustenabil.

„Cred că cea mai importantă sarcină pe care o avem fiecare dintre noi este aceea de a crea un viitor durabil și un mediu de viață plăcut pentru generațiile viitoare. Mă bucur să pot transmite viziunea Audi pentru o mobilitate sustenabilă din această campanie globală a mărcii”, spune Maisie Williams.

Filmul cu o durată de un minut va fi difuzat într-una dintre pauzele publicitare ale finalei de fotbal american, programată să aibă loc în februarie. Este deja al 11-lea spot publicitar prezentat de Audi la Super Bowl. Ulterior, acesta va ajunge pe posturile TV și pe rețelele de socializare în Germania, Italia, Franța, Marea Britanie, Spania și China. În România, va fi difuzată doar în mediul online.

 

Ne vedem și pe Instagram!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=WvEAklsAAts&feature=emb_logo

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide