Așa se circulă în România. Momentul în care un șofer face două depășiri periculoase pe linia continuă – VIDEO

Autor: Marius Vișan 03 aug. 2021 Știri auto
Așa se circulă în România. Momentul în care un șofer face două depășiri periculoase pe linia continuă – VIDEO

Un șofer a fost filmat pe Drumul European 581, la intrarea în oraşul Tecuci, în timp ce a depăşit pe linia continuă. În imagini se poate vedea cum a evitat în ultimul moment un impact cu un autoturism care venea din sens opus.

Imaginile au ajuns pe Facebook, iar bărbatul a primit o amendă de 580 de lei şi a rămas fără permis 30 de zile.

Din imaginile surprinse de o cameră de bord se observă cum şoferul inconştient merge pe contrasens, a depăşit pe linia continuă şi a evitat chiar în ultimul moment un impact frontal cu un alt vehicul care venea din faţă.

Pedeapsa ar putea fi prea prea blândă

Imaginile au fost postate pe o reţea socială, iar poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şofer. Bărbatul a primit o amendă de 580 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru 30 de zile.

În urma apariţiei, în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care se observă un autoturism care depăşeşte un alt autovehicul, încălcând marcajul longitudinal continuu, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi s-au autosesizat, identificând autoturismul în cauză şi persoana aflată la volanul acestuia.

”Este vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Tecuci, care a circulat pe D.E. 581, dinspre localitatea Cosmeşti către municipiul Tecuci, şi care a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea, cu amendă în valoare de 580 de lei, fiindu-i reţinut, totodată, permisul de conducere, pe o perioadă de 30 de zile”, a anunţat IPJ Galaţi.

VIDEO

Reacția ministrului Transporturilor la accidentele din ultima perioadă

”E important să spun că nici sistemul 2+1, nici autostrăzile noi, nu ne vor salva de șoferi teribiliști, de agresivitate în trafic și de încălcarea regulilor. E nevoie și de Poliție și Ministerul de Interne pentru a aduce ordinea pe șoselele României”, a spus Cătălin Drulă după producerea accidentului grav de pe E85 din luna iulie.

Sursă: adevarul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide