Asta înseamnă să fii pasionat! Un american a construit un Mustang în miniatură folosind doar lemn – VIDEO

Autor: ProMotor 09 sept. 2020 Știri auto

Construcția acestui Mustang a fost publicată pe canalul de YouTube Woodworking Art și, la fel ca celelalte creații prezentate în trecut, a fost realizată complet de mână. Ea imită designul unui Ford Mustang din 1967.

După desenarea formei de bază a mașinii pe două bucăți de lemn, modelul este tăiat. Apoi, două bucăți de lemn sunt atașate de părțile laterale ale mașinii. Meșterul continuă apoi să sculpteze secțiunea de acoperiș a automobilului clasic american, apoi utilizează o daltă și un ferăstrău pentru a lucra unele dintre detaliile mai fine, inclusiv grila și spatele mașinii.

După realizarea ușilor, youtuberul decupează secțiuni pentru a fi introduse în parbriz și în luneta. Are chiar probleme cu crearea unui capac mic pentru rezervor, iar apoi începe sarcina dificilă a asambla toate piesele.

Youtuberul ar trebui să primească o medalie pentru răbdare

Replica este impresionantă prin faptul că are chiar și un interior complet, inclusiv un schimbător de viteze manual, precum și un motor care a fost, de asemenea, sculptat din lemn.

Văzând imaginile, trebuie să recunoaștem că este nevoie de multă abilitate și un nivel ridicat de răbdare pentru a realiza aceste detalii extraordinare.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube /



Comentarii
Inchide