Asta ne-a făcut să râdem cu lacrimi: Louis de Funès vs. Vin Diesel vs. Paul Walker

Autor: Andrei Ştirbu 31 iul. 2014 Știri auto

Nu ne putem imagina ca cineva să spună că n-a auzit vreodată de Louis de Funès. În cel mai rău caz îl recunoşti ca „francezul ăla care se strâmbă mult”, dacă nu-i ştii numele. În lumea largă este cunoscut ca actorul cu 40 de expresii faciale pe minut. 

Dacă nu ştii pe care film să-l (re)vezi primul, te ajutăm noi: pe oricare, pentru că toate sunt delicios de amuzante şi de dinamice. Şi aproape în fiecare film îl vei vedea interacţionând cu o maşină aşa cum numai el ştia.

Nu ştim dacă era un fan al maşinilor, însă ştim că ne-a insuflat dragostea pentru Citroën DS (model care, judecând după prezenţa-i repetată pe site-ul dedicat lui de Funès, ar fi putut fi febleţea actorului):

Click aici pentru a viziona scena

De asemenea, din filmele cu Louis de Funès am învăţat şi că Citroën 2CV nu este chiar aşa de fragil cum pare. Scena preferată? Fără îndoială, aceasta: 

Te lăsăm pe tine să ne spui care este filmul tău preferat cu copilul teribil al cinematografiei franceze şi apoi să urmăreşti montajul de mai jos. Pregăteşte-ţi batista. Şi abdomenul. Ca în toate filmele lui, vei plânge şi vei râde deopotrivă!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide